Hendrik Dierendonck is een naam die klinkt als een klok in culinair Vlaanderen. Hij verwierf succes met zijn promotie van lokaal vlees o.a. West-Vlaams rood rund. Een hele resem sterrenkoks hebben de weg gevonden naar zijn slagerij. In 2015 opende hij het restaurant Carcasse in St-Idesbald. Een Top-adresje op een boogscheut van ons appartement aan zee! |
Tijdens onze fietstochtjes door de Westhoek zoeken we graag een authentiek volkscafé op. De sfeer is er altijd zo gemoedelijk en de nostalgie is nooit ver weg. |
(foto van het internet) |
(foto van het internet) |
(foto van het internet) |
We hebben er lang op moeten wachten maar dit jaar kan onze reis naar Namibië dus wel doorgaan. Inschrijvingen genoeg om de safaritruck te laten vertrekken -:) ! |
Wat leuk om zo af te tellen naar zo'n bijzondere reis! Mooi idee deze kleurencombi!
BeantwoordenVerwijderenAperol Spritz! Mmmmmmmm! En wat een mooi vooruitzicht, Namibie!
BeantwoordenVerwijderenMooie sfeerbeelden van al dat lekkers! Maar die Namibië-top met het heerlijk vooruitzicht van die mooie reis zijn wel heel aantrekkelijk.
BeantwoordenVerwijderenIk kan niet wachten op de foto's!
Dag Liliane,
BeantwoordenVerwijderenHeerlijk, genieten van een fijne vakantie! En dan ook nog zo'n groot cadeau van een kleindochter erbij ... goed jaar, 2017 :)
Lekker mosselen eten, mjammie ...En ja, locale café's zijn altijd leuk.
Een grote reis in het verschiet, met een prachtige quilt in wording als illustratie. Zo apart en zo mooi!
Wat is het leven toch goed, he ...
Geniet ervan en een lieve groet vanuit Zevenaar, Carolien
Fun photos!
BeantwoordenVerwijderenBeetjes laat ;o)
BeantwoordenVerwijderenmaar fijne( en mooie ( zo te zien :o)))vakantie herinneringen en zelfs vakantie voorpret met quiltlapjes lijkt me nog leuker!
Zou leuk zijn veel blokjes voor een grote(reis) quilt :o))